Fii parte a echipei 999.md

Noi suntem gata să te ajutăm să te dezvolți, așa încât să devenim împreună o echipă de nivelul companiilor internaționale.

Căutăm nu angajați, ci parteneri de încredere alături de care să atingem obiective mărețe și să cucerim lumea!

Product Manager

Un Product Manager nu se gândește cum să vândă un produs, ci cum să-i facă pe oameni să dorească să-l cumpere.

Ce va fi nevoie să faci:

 • Să efectuezi cercetări de piață și să stabilești publicul-țintă.
 • Să te pricepi la managementul produsului (generarea și validarea ipotezelor, crearea pâlniei de vânzări, găsirea punctelor de creștere, înțelegerea economiei unitare a produsului).
 • Să lucrezi la strategia de produs și promovarea acestuia (studiu al publicului țintă, Product Market Fit, Planul de marketing al publicațiilor, Feature adoption pentru segmentul B2B și B2C).
 • Să promovezi produsul cu ajutorul mai multor instrumente de marketing.
 • Să lucrezi cu metricile și instrumentele de analiză.
Cum ne-am dori să fie viitorul nostru coleg:
 • Să ai experiență în Project Manager sau în Marketing.
 • Să ai studiile finalizate in Marketing.
 • Comunici nu doar în baza metricilor, ci și în limba de afaceri (sarcina ta este să transformi bugetul de marketing în oferte).
 • Ai cunoștințe solide în marketingul digital.
 • Știi cum să cercetezi nevoile pieței și să efectuezi interviuri cu utilizatorii, să creezi un User Story și un Job Story.
De ce noi?
 • 1
  Transparenţă
  Informațiile despre 999 sunt disponibile și accesibile pentru întreaga echipă, fără excepție. Fiecare membru este la curent cu planurile și sarcinile celorlalți.
 • 2
  Onestitate
  Spunem întotdeauna ceea ce gândim și suntem deschiși criticilor. Dacă este exprimată deschis și la timp, oricare problemă poate fi rezolvată.
 • 3
  Libertate
  Îți punem la dispoziție o serie de facilități precum: lucrul la distanță, program flexibil, libertatea de alegere a instrumentelor.
 • 4
  Dezvoltare
  Cărțile și cursurile ne sunt partenerii în drumul nostru către dezvolare. Vă punem la dispoziție materiale teoretice, iar apoi, vă oferim posibilitatea să puneți în aplicare ceea ce ați studiat.
 • 5
  Amploare
  999.md este unul dintre cele mai vizitate site-uri din țară. În fiecare lună, ”deschidem ușile” pentru 3 mln. de utilizatori din întreaga lume.
  Nu reprezintă asta un proiect cu adevărat de amploare pentru Moldova?
 • 6
  Echipa
  Firește că nu suntem perfecți, dar suntem întotdeauna gata să ne ajutăm reciproc. Avem umor, avem empatie, energie pozitivă, avem o pasiune pentru pauzele mici și dese și zilnic gustări pe mese.


Dacă nu ai încă foarte multă experiență, te vom instrui și te vom ajuta să-ți dezvoltați abilitățile necesare.

Ești Middle sau Senior? Te invităm în echipa noastră, îți vom da ocazia să-ți valorifici potențialul în schimbul unui salariu pe măsură!

Сu ❤️ echipa 999
"Facem de toate câte un pic și încă ceva în plus, apoi vine ora prânzului."
Cris - Head of products

(mai simplu spus: manager superior)

"Să lucrezi la 999 înseamnă să fii manager de produs, dar și un pic de designer, un pic de analist, un pic de dezvoltator, uneori specialist suport clienți, alteori manager de vânzări. Ești multifuncțional, dar faci și ceea ce-ți place.
Echipa 999 este formată din oameni de încredere, care pot genera 100500 de idei și care te ajută să te dezvolți. Este o echipă în care orice talent poate fi valorificat."

Olga - Product manager
(mai simplu spus: un manager bun la toate)
"Nimic nu este imposibil pentru echipa noastră.
Nu există niciun dezastru pe care să nu-l putem preveni.
Nu există nicio întâlnire fără idei strălucite.
Nu există niciun membru al echipei iresponsabil.
”Nu” - cuvântul pe care mi se interzice să îl folosesc =) "
Olesea - Project Manager

(mai simplu: managerul programiștilor)

"La 999 îți dai seama că echipa este foarte importantă când vine vorba de muncă. Iar băieții de aici sunt de top! Suntem în continuă creștere și ne dezvoltăm abilitățile, venind cu noi provocări pentru noi înșine și pentru produs – n-o să ne plictisim). Rezolvăm sarcini complicate și interesante, și încercăm să scăpăm de cele care se repetă.

De aceea, echipa noastră așteaptă un nou specialist și un om deosebit care să ni se alăture!"
Aksinia - Team Lead Product Analyst
(mai simplu spus: controlează analitica)
"De ce noi? Ei bine, cel puțin - ”de-atâta”! Unu - avem un proiect tare bun,

doi - avem o mulțime de utilizatori, iar asta înseamnă automat că avem parte de tot felul de emoții pozitive la muncă, trei - inventăm, schimbăm, inserăm, punem, scoatem, stricăm, reparăm, ce poate fi mai interesant decât asta? Patru - ​​ni se oferă mereu posibilitatea de a învăța și a ne dezvolta. Cinci - avem o atmosferă de echipă de milioane, iar asta deja le întrece pe toate cele enumerate mai sus. Șase - la noi nu există părere greșită, există doar păreri care se discută; șapte - respectăm spațiul personal al fiecăruia, ceea ce înseamnă că pe scaunul tău nu va sta nimeni în afară de tine, că în patul tău te vei culca doar tu, iar din cana ta, dacă vei avea noroc, vei fi singurul care bea. (Extras din cartea -" 999 motive să lucrezi la 999 ") "
Dima - Product Manager
(mai simplu: manager)
"Când m-am alăturat echipei, ceea ce m-a frapat cel mai mult a fost receptivitatea. Receptivitatea colegilor la idei noi, receptivitatea echipei la cunoștințe noi, receptivitatea companiei la orizonturi noi. Poți să fii tu însuți, să-ți împărtășești ideile și să-ți stabilești cele mai ambițioase scopuri cu ajutorul supervizorului tău care te ghidează, te ajută și îți oferă feedback în fiecare etapă."
Olga - Product manager 999 Market
(mai simplu spus: manager de proiect)
Ești un Junior, Middle sau Senior, care vrea să facă un pas înainte în cariera sa?

Lasă-ne o cere:

Moldova, Chișinău
Strada Calea Orheiului 28/1

Apăsând pe buton, vă dați consimțământul ca datele cu caracter personal să fie prelucrate, totodată, vă dați acordul cu politica de confidențialitate. Colectăm doar informațiile necesare pentru a fi contactat/ă înapoi de echipa noastră.

Made on
Tilda