iPhone, Samsung, Xiaomi, sau orice îți dorește inima
Pe 999 avem de toate!
În era digitală în care suntem mereu conectați, alegerea unui telefon mobil devine o decizie importantă. Pe 999, ai posibilitatea să explorezi o selecție vastă de telefoane mobile, care îți stau la dispoziție pentru a-ți satisface orice nevoie și preferință.

De la eleganța și simplitatea iPhone-ului, la performanța telefoanelor Samsung, până la accesibilitatea brandului Xiaomi, te ajutăm să alegi telefonul care ți se potrivește. Ești gata să-ți găsești următorul companion digital?
Telefoane cu măr mușcat pe spate
Fie că ești fan al design-ului rafinat sau al tehnologiei de ultimă oră, iPhone-ul este mereu o alegere bună. Descoperă cele mai recente modele, bucurându-te de experiența intuitivă și performanța inegalabilă pe care Apple le aduce în universul digital.
Telefoane pentru toate bugetele și preferințele
Pentru cei care caută putere și versatilitate, telefoanele Samsung se evidențiază prin performanța lor excepțională. De la camere foto profesionale la ecrane captivante, gama variată de modele Samsung, disponibile pe 999, te va impresiona cu siguranță.
Telefoane cu un raport calitate-preț excelent
Xiaomi aduce o explozie de inovație și energie în lumea telefoanelor mobile. Cu caracteristici tehnologice avansate și prețuri accesibile, telefoanele Xiaomi sunt alegerea potrivită pentru cei dornici să experimenteze ultimele trenduri în materie de tehnologie.
Descoperă mai multe produse
Brand-urile enumerate mai sus sunt prea mainstream pentru tine?

Pe 999 găsești o selecție largă brand-uri, precum Huawei, Google, OnePlus, Realme, OPPO (și multe altele!), atât noi, cât și second-hand.

Explorează gama noastră variată de aparate telefonice și gadget-uri, și spune „DA” inovațiilor din lumea digitală!