Aventuri pentru o vară întreagă!
Indiferent dacă vă pregătiți pentru o escapadă la plajă, un picnic în aer liber sau o aventură de camping, avem tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de zilele însorite și de nopțile liniștite.

Vacanță după oraș
Explorați frumusețile naturii și bucurați-vă de o experiență perfectă în aer liber cu produsele potrivite, de la corturi și grătare, până la undițe și paturi gonflabile.
Tot de ce ai nevoie pentru a petrece timpul în natură
O vacanță în natură este cea mai bună metodă de eliminare a stresului.


De la grătare și braziere, corturi, undițe și accesorii pentru pescuit, până la echipamente de bucătărie de camping, pe 999 găsești tot de ce ai nevoie pentru a te bucura de timpul frumos de vară în natură.
Vezi oferte
Odihnă activă
Imbinați utilul cu plăcutul! ! Alege dintre activități dinamice și aventuroase care îți vor transforma vacanța într-o experiență de neuitat. Pe 999 găsești echipamente și produse pentru toate pasiunile tale la prețuri accesibile.

Iată cele mai populare oferte de odihnă activă:

Vezi oferte
Vacanță în străinătate
Descoperiți destinații de vis și bucurați-vă de o experiență de neuitat. Găsiți cele mai bune oferte de călătorie, cazare și activități în străinătate, și beneficiați de servicii de asigurare pentru o vacanță fără griji.
Explorează cele mai atractive oferte de vacanță la mare la prețuri avantajoase!
Protejează-ți vacanțele și bucură-te de liniște și siguranță oriunde te-ai afla.
Accesorii pentru călătorii
Pentru a te bucura pe deplin de fiecare aventură, este esențial să ai parte de confort și organizare. Accesoriile de călătorie transformă orice călătorie într-o experiență memorabilă și fără stres.