Grupul Volkswagen

Mărci pe care le poți găsi pe 999.md
Despre Grupul VAG ai auzit cel puțin o dată în discuțiile cu prietenii tăi, iar poate chiar mașina ta actuală se încadrează în acest grup de mărci auto, fără să știi. Hai să aflăm împreună
VAG
VAG reprezintă prescurtarea de la Volkswagen Group și reunește (sub această denumire) un grup de aproximativ 11 mărci de autoturisme. Fiecare brand funcționează ca o entitate independentă, având drept unic scop satisfacerea celor mai înalte standarde ale pieței auto. Printre produsele acestui grup se numără motociclete, mașini fiabile, automobile de lux, vehicule pick-up, autobuze și camioane. Pe 999.md puteți găsi o gamă diversificată de modele.
Volkswagen

Volkswagen este un producător de autoturisme de origine germană, care a revoluționat piața auto cu o gamă variată de modele. Acesta s-a remarcat la nivel global prin designul inovator și fiabilitatea crescută a autoturismelor.
Cele mai cumpărate modele pe 999.md


Aceste modele se remarcă prin performanțe impresionante, tehnologie avansată și design atrăgător. De la experiența de condus sportivă oferită de Golf GTI, la luxul și confortul spațios al Passatului și la versatilitatea SUV-urilor Touareg și Tiguan, modelele Volkswagen satisfac diversele nevoi și preferințe ale conducătorilor auto.

Vezi oferte
Audi
Brandul Audi este membru al grupului Volkswagen începând cu anul 1965. După instituirea acestei colaborări, firma a început producția unor automobile de lux, de calitate superioară. Printre acestea se regăsește modelul Audi 100.

Cele mai căutate modele de Audi pe 999.md:

Audi Q2, Q3, Q5, Q7, Q8
Audi A4
Vezi oferte
Skoda și Seat
În anul 1991, Skoda a intrat în grupul Volkswagen, care a devenit acționar majoritar în 1994.

În anul 1986, brandul Seat a intrat în grupul Volkswagen. Această colaborare a contribuit la creșterea popularității mărcii în Europa, prin instituirea unor tehnologii noi și a unui design provocator.
Cele mai căutate modele:
  • Skoda Octavia;
  • Skoda Superb;
  • Skoda Fabia;
  • Skoda Kodiaq;
  • Skoda Karoq
Cele mai căutate modele pe 999.md:

  • Seat Ibiza;
  • Seat Leon
Alte mărci care aparțin grupului Vag pe care le poți găsi pe 999.md